Skal vi ringe dig op?

Udfyld felterne, og vi kontakter dig.​

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Beskyt dit tag med en tagrensning

En tagrensning er af de meste effektive og billigste måder at beskytte dit tag på og dette kan vi hos MB Tagrens & Tagservice hjælpe med. Vi har gennem mange år renset tage for mange beboere i både Aalborg, Hobro og omegn.

Med en tagrensning får dit tag et pænt og nyt udseende, mens du samtidigt forlænger tagets levetid. Ved rensning af taget fjerner vi både mos og alger, som ellers kan medføre skader i tagstenene. Gør derfor dit tag en tjeneste og lad MB Tagrens & Tagservice stå for arbejdet.

Forlæng dit tags levetid

Dit tag er et af de mest udsatte område på din bolig, da det bliver udsat for både vejr og vind, UV-stråler samt luftforurening. Derfor er det vigtigt med en god vedligeholde af dit tag, så du ikke skal skifte taget flere år for tidligt. En tagrensning bidrager ikke blot til tagets levetid, mens også til husets samlede værdi. Det at skifte tag kan nemlig være en dyr fornøjelse, og med en tagrensning kan du udsætte denne udgift i mange år.

Professionel rensning af dit tag

Hos MB Tagrens & Tagservice har vi en professionel tilgang til enhver opgave omhandlende dit tag, og vi går altid det ekstra skridt for vores kunder. Efter mange opgaver i Nordjylland, har vi hos MB Tagrens & Tagservice den fornødne erfaring til at udføre et professionelt samt effektivt stykke arbejde. Vi efterlader altid vores kunder med et tilfredsstillende resultat.

Vi har professionelle redskaber, så vi på den mest effektive måde kan fjerne både mos, alger og andet snavs. Ved at fjerne mos og alger forebygger du mod eventuelle skader på dit tag. Moset og algerne har nemlig gode betingelser for at vokse i det danske klima, og de eventuelle skader de kan medføre er nemme at forebygge mod. Vi har hjulpet mange nordjyder med at forebygge mod skader i taget, og vi vil gerne gøre det samme for dig.

Uforpligtende tilbud på tagrensning

Ønsker du et uforpligtende tilbud på en tagrensning, kan du kontakte os på tlf. 30 30 89 82. Vi deler gerne ud af vores gode råd om, hvordan du bedst beskytter dit tag, og vi svarer gerne på de eventuelle spørgsmål, som vores kunder skulle have.

Skal vi ringe dig op?

Udfyld felterne, og vi kontakter dig.​

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Nyt tag

Få nyt tag i høj kvalitet af rutineret tagtømrer.

Tagrensning

​Forlæng tagets levetid med tagrensning.

Algebehandling

Med algebehandling får du et flot, sundt og stærkt tag

Afrensning

​Effektiv og nænsom afrensning af belægningen. 

Gavl & facade

​Vi udfører alle former for gavl og facadebeklædning.

Nye tagrender

Få monteret nye tagrender i zink, stål eller plastik.

​✔ 10 års reklamationsret

20 år forlænget levetid

Øger husets samlede værdi

Indhent gratis tilbud​

Overvejer du at få renoveret dit tag, giver vi dig gerne et gratis og uforpligtende tilbud.

​Leverandører & samarbejdspartnere

Klik på logo og besøg leverandørens hjemmeside.

MB Tagrens V/ Morten Aarup Boddum

Horsøparken 56, 9500 Hobro

CVR: 34604142

Find vej med Google Maps

Telefon: 30 30 89 82

E-mail: kontakt@mbtagrens.dk